GirişKullanıcı AdıŞifre
Beni hatırla    
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Özel Mesajlar
Özel Mesajlar
EminAbi.com Forum Ana Sayfası » Dert Ortağı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
Evlenerek cocugumun hayatiyla oynadim..
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xASYAx
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Evlenerek cocugumun hayatiyla oynadim.. Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaslar, sizlerle derdimi paylasmak istedim.Kisaca anlatiyim size. Ben ikinci evliligimi yaptim fakat esimle 8 yasindaki oglum birbirlerine bir turlu alisamadilar, esimle ilk tanistigimiz zamanlar cok iyilerdi cunki esim iyi davraniyodu cocukla oynuyodu ama evlenince olay deisti cocuktan huylanmaya basladi, cocugun hareketlerini yadirgadi tabi bunuda hareketleriyle cocugu yildirma cabasina girdi. Hani oglum simarik olsa anlarim zaten icine kapanik bir ocuk daha beter oldu.Defalarca esimle konustum bu konuyu ama fayda etmedi. Artik oglum ondan nefret ediyor tabi esiminde onu sevmedigini biliyorum cunki kendi agziyla soyledi,suan okadar pismanimki evlendigime, esiminde iki cocugu var buyuk oglumla yasit oda baba oldugu icin anlar dedim kendi cocuklari gibi sever dedim ama tersi oldu. aradan 1 sene gecti aralarinda kesinlikle kontak yok konusmuyolar sanki cocuk evde yokmus gibi davraniyo buda benim zoruma gidiyo.hayat okadar acimasizki isyan eder oldum, esimle benim aramdaki tek sorun bu. Bunun icinde ayrilamam zaten ikinci evliligim aradaki tek sorun bu mesele bana kotu davranmiyo aramiz iyi ama yinede icim rahat deil tam anlamiyla mutlu oldugumuda soyleyemem. Yanliz yasasan adin dul evlensen boyle sorunlar biz kadinlarin cilesi bitmezz...
Buket
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: 01.06.2007 - 9:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haksizlik bu ama evlenene kadar canim, cicim evlendikten sonra da senin en degerli varligini sevmiyor Rolling Eyes . Cocugunu hic kimseye ezdirme canim, baska söyleyecek bir sey bulamiyorum ben.
Başa dön
Kullanıcı profilini göster Özel mesaj gönder
Nirvana
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 01.06.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evlilik karsindakini oldugu gibi onu her yönûyle kabullenmekse bu evlilik degil herhalde gerci bunun ornekleri cevremizde yokmu oo cok ama hayat iste bir gün öyle bir gün böyle.
ama genede cocugunu ezdirme derim ben...
Başa dön
MithrandiR
Yazar
Yazar

MesajTarih: 02.06.2007 - 9:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oğlunun senin üzerinde hakkı var. Dikkatli olmak gerek. O çocuğu sen ezdirmiş oluyorsun. Ezdirmemek daha iyi duruyor. Haksızılğa göz yummamak lazım.
Prince of Night
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.06.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya insan olmayı öğret ya da boşan.

ya da iyisimi sen Allah'a sor, ben ne yapayım de.
DELETED
Misafir

MesajTarih: 09.06.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DELETED
Başa dön
Eskiya
Üye
Üye

MesajTarih: 04.07.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Cocuklara kiymayin efendileeeeeerr Alıntıyla Cevap Ver

Kisa ve öz konusayim at o adami cocuklar cicektir cicekleri sevemeyeni
sen nediye sevecen o cocuk senin onun degil cocuguna sahip cik koca
cok evlendigin herkes kocan olur ama her oglum yavrum dedigin senin
cocugun olamaz biraz argo oldu kusura bakma cocuklara eziyet edenlere
hic afim yoktur.
FIRAT
Üye
Üye

MesajTarih: 06.12.2009 - 2:09    Mesaj konusu: Çocuklar için durum Farklı oluyor Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba,

Başınızdan geçen olay bugün ülkemizde pek çok kişinin başından geçiyor. Olası durumlar normal karşılanmalı ancak evlilik yapılmadan önce verilmiş sözler varsa ve bu sözler tutulmuyorsa Anormal karşılanmalı derim. Olgun insanlar için bazı acılar daha çabuk kaybolabiliyor ancak çocuklar için durum pek öyle değil. Çocuklarımıza dikkat edelim onları sevelim olmadık şeylerde üstlerine gitmeyelim, çünkü Dünya'ya getirirken onlara sormadığımız gibi hayatlarını mahvetmeye de hakkımız olmamalı diye düşünüyorum. Tabi bu durumdan bahsederken ben şahsım; Çocukların şımartılmalarına kesinlikle karşıyım ancak Daha henüz çocukken Yaşayacakları acılar, stresler sinirler emin olun ömürleri boyunca iz bırakıyor onlarda. Özellikle dediğim gibi Dünya'ya getirirken onlara sormuyoruz, madem getiriyoruz Onların mutlu olmaları için elimizden geleni yapmalıyız. Bu açıdan yaşadığınız sorun ile ilgili bir uzman'dan yardım almanızı ve Eşinizden ziyade çocuğunuz için en uygun olanı yapmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü onlar ciğerimizin parçası üvey bir eşten de ötedir öz çocuk... Confused
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    EminAbi.com Forum Ana Sayfası » Dert Ortağı Tüm saatler GMT +1 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız