| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
BaSbELaSI Yazar Adayı

|
Tarih: 13.04.2009 - 17:15 Mesaj konusu: ERKENEKONN |
|
|
Arkadaslar nedir bu ergenekon tam olarak?? Bu konuda tartismayi ve bilgilenmeyi istiyorum. Neden ismi ergenekon bu konu hakkinda bilgisi olanlar sizleri bekliyorum!!! _________________ Din kardeşi kendisine özür dilemek üzere gelen kişi; özür dileyen bunda ister samimi olsun, isterse olmasın; o özrü kabul etsin. Böyle yapmazsa, Kevser Havuzunun başında yanıma gelemez.
Hadis-i Şerif (Hakim). |
|
| Başa dön |
|
EminAbi Kurucu / Site Sahibi

Kayıt: 26.03.2001 - 18:15 Mesajlar: 312 Nerden: Sanal Alem
|
Tarih: 23.04.2009 - 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
başbelası, evet, çok güzel bir konu açmışın ama umarım herkes gibi bizler de bir dipsiz kuyuya düşmeyiz...
Saygılar _________________ Hayatınız kararırsa, yüreğinizdeki parıltıyı arayın! |
|
| Başa dön |
|
Buket Forum Yöneticisi

|
Tarih: 27.04.2009 - 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bas belasi, internette bir arastirma yaptim ama cok uzun konu. Biri bir yerden baslasa da biz de aydinlansak |
|
| Başa dön |
|
MithrandiR Yazar

Kayıt: 22.01.2004 - 13:25 Mesajlar: 694 Nerden: Mobil yaşam... Artık sabit bi yerim yok...
|
Tarih: 29.05.2009 - 9:50 Mesaj konusu: |
|
|
Hükümetin kafasını bozanı içeri aldığı davalar zinciri...
Hukuk yerini siyasi atışmaya bırakınca olan olaylar bütünü...
AKP'yi hiç sevmedim. Kararlarının neredeyse hiçbirini iyi hesaplayamıyorlardı. Bu davadan sonra iyi niyetlerinin kesinlikle olmadığına karar verdim.
Kutatku bilig'de de dediği gibi... Bir devlet dinle değil adaletle yönetilir. _________________ İlm-u amel, zühd-ü taat, bes ışksuz helal olmaya |
|
| Başa dön |
|
MithrandiR Yazar

Kayıt: 22.01.2004 - 13:25 Mesajlar: 694 Nerden: Mobil yaşam... Artık sabit bi yerim yok...
|
Tarih: 17.07.2009 - 13:58 Mesaj konusu: |
|
|
Gündemi oyalamak ve hükümetin moralini bozanları kolay yoldan içeri alabilmek için bir yöntem.
Gündemi oyalayıp millete "Yaa... Bak bu adamlar da bunları yapmış" veya "Yaa! ülkede adalet kalmadı" dedirtecek medya konusu.
Kelimenin tam anlamı ile boş iş...
Benzin ergenekonun arasında kaynadı... Hükümet de bu zamla yine bize kaynadı. Hadi bakalım... _________________ İlm-u amel, zühd-ü taat, bes ışksuz helal olmaya |
|
| Başa dön |
|
|